DESPRE NOI

            Suntem o societate cu capital privat, autorizata de I.S.C.I.R. sa repare, sa efectueze revizie tehnica, revizie generala si sa intretina ascensoarele hidraulice si electrice de persoane si/sau materiale, conform PT I.S.C.I.R. R2-2010.

         Dispunem de un personal tehnic specializat, autorizat de I.S.C.I.R.. Acumulam peste 15 de ani de experienta in domeniul ascensoarelor, compania noastra efectueaza intretinere, reparatii si modernizari, pentru toate tipurile de ascensoare electrice si hidraulice.
         Beneficiarii serviciilor noastre fiind diversi, respectiv asociatii de locatari, institutii ale statului, unitati medicale, societati bancare, societati de productie si comerciale, unitati militare, persoane fizice, etc. Preocupati permanent de satisfacerea cerintelor clientilor livram cea mai buna tehnologie si calitate, avand finisaje standard sau de lux, fiecarui beneficiar in parte, de aceea produsele montate de noi au o garantie extinsa.
         Intretinerea lifturilor se face dupa consultarea cu clientul pentru a stabili programul si orice fel de alte cerinte speciale. Toate contractele de intretinere sunt monitorizate de catre compania noastra astfel incat sa identificam la timp eventualele defecte care pot aparea si daca o defectiune are loc in mod repetat atunci in mod obligatoriu se incearca mai intai repararea si daca nu este posibil atunci se va dispune inlocuirea componentelor care nu functioneaza corect.
         Dispeceratul permanent 24 / 24 permite posibilitatea comunicarii si rezolvarii imediate a problemelor clientilor nostri prin efectuarea interventiilor la ascensoare cu un program zilnic (inclusiv sambata si duminica) intre orele 07.00 si 22.00.

MISIUNEA NOASTRA


         Suntem hotarati sa schimbam conceptul de interventii si service ascensoare, sa eliminam costurile ascunse, inlocuirea nejustificata a pieselor de schimb, clauzele de reziliere abuzive din contracte, umflarea de pret a serviciilor si pieselor de schimb, montam componente de ascensoare numai de cea mai buna calitate sustinute de garantii extinse (unele nelimitate) la preturi dintre cele mai mici.
         Garantam diminuarea deranjamentelor unui ascensor cu pana la 90 % intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni. Obiectivul nostru este un profit in urma unei colaborari pe termen lung, mentinerea unei excelente relatii profesionale cu beneficiarii si de aceea am creat si pachete de intretinere cu preturi foarte atractive.
Daca doriti oferte si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
ASCENSORUL ALFA SERVICE © 2016

Creare site by ovinetwork